Tirpstantys burnoje amerikietiški blynai su varške
Mouth-watering American pancakes with curd

Tirpstantys burnoje amerikietiški blynai su varške visada pavyksta ir yra mėgstami mūsų šeimoje. Purūs, ne per saldūs, pagardinti jūsų mėgstamais priedais nepaliks abejingų nei vaikų, nei suaugusių.

For those who like American pancakes, I recommend trying the following recipes as well:

  1. Thick American pancakes for a hearty breakfast
  2. Real American pancakes must be on your table
  3. Sweet American pancakes with maple syrup
  4. Fast American pancakes with milk
  5. Beata’s American pancakes have no competitors
  6. Endless American pancakes with yogurt
  7. American pancakes for breakfast for the whole family
  8. Unforgettable American pancakes with apples
  9. Perfectly delicious American pancakes with bananas
  10. Mouth-watering American pancakes with curd

Ingredients

  1. miltai: 150 gr.
  2. kepimo milteliai: 1 arbatinis šaukštelis
  3. varškė: 1 pakelis
  4. druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
  5. cukrus: 2 šaukštai
  6. pienas: 150 mililitrų
  7. kiaušiniai: 2
  8. lydytas sviestas: 2 valgomųjų šaukštų

Making

Visų išmaišykite miltus su kepimo milteliais, druska ir cukrumi giliame inde.
Tada kitame dubenyje išplakite pieną bei kiaušinį, supilkite išlydytą sviestą bei pertrintą varškę. Paruoštą mišinį supilkite į miltų mišinį ir maišykite, kol gausite gražią, vientisos konsistencijos tešlą. Palikite dešimčiai minučių pabūti šiltai dar kartą viską išmaišykite.
Vidutinio kaitrumo temperatūroje įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite gabalėlį sviesto, kad blynai gražiai apskrustų.
Sviestui ištirpus su valgomuoju šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į keptuvę. Kiek blynų iškepsit vienu metus priklauso nuo jūsų turimos keptuvės ir šaukšto dydžio.
Luktelėkite, kol blynų paviršiuje susidarys maži burbuliukai ir tuomet apverskite.
Kepkite, kol blynas iš abiejų pusių gražiai apskrus bei pakils.
Valgykite su klevų sirupu ar mėgstama uogiene. Skanaukite!

Tirpstantys burnoje amerikietiški blynai su varške

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
en_USEnglish